Kaikkien aikojen antiikki

Strengberginkatu 5

Kaikki alkoi vuodelta 1939 peräisin olevasta veneestä. Vuosi oli 2001. Robert ja Katarina Överfors pitävät vanhasta tavarasta ja vene oli vain yksi heidän monista entisöintiprojekteistaan.

– Meillä on tapana vierailla huutokaupoissa ja välittäjillä, mutta eräänä päivänä huomasimme tavaraa kertyneen enemmän kuin itse tarvitsemme. Joten myimme osan ja huomasimme sen olevan hauskaa. Sillä tiellä olemme yhä, kertoo Katarina Överfors.

2014 avasi pariskunta Kaikkien aikojen antiikin 40:n neliömetrin kellarissa Strengberginkatu 5:ssä. Kaksi vuotta myöhemmin liike muutti ylös katutasoon kahdensadan neliön tiloihin, joissa pariskunta nykyisin kauppaa kaikkea mahdollista kodintavaraa, antiikista aina vuoteen 1970.

– Kierrätys on mottomme ja tykkäämme myös auttaa ihmisiä. Ostamme irtaimistoja, esimerkiksi kuolinpesiä. Sen mitä emme ota myyntiin kaupan puolelle, lahjoitamme hyväntekeväisyyteen tai myymme huutokaupassa. Paikalliset käsityöläiset ovat tervetulleita täydentämään tuotevalikoimaa pop-up myymälällä liikkeessämme, sanoo Katarina Överfors.

Lisäinformaatiota löydät instagramista ja Facebookista Alla tiders antikt/Kaikkien aikojen antiikki, voit myös soittaa, 050 3646325.

Kuva: Bo Isomaa