Tapahtumakalenteri 2019

Heinäkuu  25                  AVOIMET PIHAT  klo 14-18
Suosittu Jaakonpäivien tapahtuma jossa kävijät voivat lähemmin tutustua Skatan pihoihin. Tervetuloa mukaan ja avaa pihasi päiväksi! Olkaamme ylpeitä hienosta kaupunginosastamme! Toivomme saavamme esiteltäväksi useita erityyppisiä pihoja, myös remontissa olevia. Skata-tuotteiden myyntiä. Info ja ilmoittautuminen viimeistään 30.6 mieluiten s-postitsebrittl51@gmail.comtai 040 7246382. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, s-postisi ja talosi sisäänkäyntiosoite.

Syyskuu                          SADONKORJUURALLI                            
Hukutko syksyisin omeniin? Jäävätkö marjasi poimittamatta? Haluatko eroon taimista? Jätä omenat ym. porttisi pieleen tai anna ihmisten tulla poimimaan. Voit laittaa lapun porttiin tai ilmoittaa facebookissa mitä tarjottavaa sinulla on.

Syyskuu 7                       SKATAPÄIVÄ ALEKSANTERINTORILLA
Vietämme Skatapäivää ja juhlimme Skatayhdistyksen 10-vuotispäivää Aleksanterintorilla. Lisää infoa lähempänä tilaisuutta ilmoitustaululla sekä Facebookissa ja kotisivulla.

Joulukuu 1.12-1.1            SKATAN JOULUKALENTERI
Adventin aikana Skatassa avautuu joka päivä uusi kalenteri-ikkuna. Tämä on ihana ja arvostettu perinne. Tule mukaan jakamaan iloista joulumieltä! Ilmoittautuminen viimeistään 14.10 marjo.luokkala@gmail.comtai 0503137583.

Helmikuu                        LUMIUKOT VIERAILULLA SKATASSA
Helmikuun riemuihin kuuluu lumiukkojen rakentaminen katujen varsille Skatassa! Voit myös koristella ikkunoitasi iloisen muhkeilla ja ohikulkijoita ilahduttavilla lumiukoilla!

Seuraa meitä Facebookissa saadaksesi lisää infoa Skatan tapahtumista!